جوجه کباب یکی از محبوب ترین غذای ما ایرانیان است و اهمیت طعم دار کردن آن،امر بسیار مهمی ایست.
البته سلیقه ها متفاوت است ولی ما سعی میکنیم ترکیبی همه پسند به شما ارائه دهیم تا با همه مزاج ها سازگاری داشته باشد.

ترکیبات ادویه جوجه:
1) پاپریکا (از فلفل دلمه هم میتوان استفاده نمود)
2) مرزه (برای معطر کردن)
3) جعفری (طعم دلپذیری میبخشد)
4) تخم گشنیز (کاملا آسیاب شود که در هنگام پخت روی کباب نسوزد)
5)گلپر (در اضافه کردن گلپر دقت کنید زیرا طعم قالبی دارد)
6) فلفل سیاه (حتما از فلفل سیاه درجه 1 استفاده کنید تا بسیار معطر شود)
7) فلفل قرمز (به میزان دلخواه )
8) پودر کره (در لذیذ کردن جوجه بسیار موثر است)
9) عصاره مرغ
10) عصاره لیمو عمانی
11) پودر انبه (نرم کننده بافت جوجه)
12) پودر زعفران (برای عطر و رنگ)
13) ادویه دود (به میزان دلخواه)
14) نمک چینی(جهت ماندگاری بیشتر ادویه)
طرز مرینیت کردن جوجه کباب
ابتدا زعفرانتان را دم کنید و به مرغ اضافه کنید. اینکار باعث میشود که بقیه مواد جوجه مانند : پیاز ،فلفل دلمه و…رنگ زعفران را به خودشان نگیرند و تمام عطر و رنگ زعفران وارد مرغتان شود.
سپس در یک ظرف آبلیمو بریزید ادویه جوجه و نمک را به آن اضافه کنید. اینکار باعث میشود ادویه جات روی مرغتان خودشان را نشان دهند و به صورت مساوی به همه گوشتتان طعم دهد. و بعد آن را به گوشتتان اضافه کنید.
در مرحله بعدی پیاز و فلفل دلمه را به صورت خلالی خورد کرده و آن را فشار دهید تا آب بیندازند. این کار باعث در آمدن طعم پیاز و فلفل میشود.
در قسمت اخر به گوشتتان خامه و روغن مایع اضافه کنید تا کبابی آبدار و ترد داشته باشید .حتما دقت کنید مراحل را به ترتیب انجام دهید زیرا زمانی که روغن به گوشتتان بخورد دیگر گوشت طعمی به خودش نمیگیرد.
با این دانشنامه شما با طرز صحیح مرینیت کردن جوجه کباب آشنا شدید و قطعا از این پس آخر هفته های خوشمزه تری تجربه خواهید کرد.
